25 56 72 30

 

Lør-søn Lukket

Man:
Tirs:   
Ons:  
Tor:    
Fre:   

08:30 - 10:30
14:30 - 16:30

14:30 - 16:30
08:30 - 10:30
08:30 - 10:30 

Følg os på facebook

                                     
© 2019 COPYRIGHT HJÆLPERNE.DK                                       FILMBYEN 2, 8000 AARHUS DANMARK                                                          CVR: 36703245

BLIV HJÆLPER

Læs nedstående for at få et større indblik i hvad det vil sige at blive Hjælper

01

BLIV KLOGERE

02

ON-BOARDING KURSUS

Gennemfør et on-boarding kursus i nærheden af dig. Varighed: 90min.

03

KLAR!

Velkommen - du er nu en del af Hjælper-teamet!
Du har nu fuld adgang til din profil og  mulighed for at blive tilkoblet en eller flere ældre

HVAD ER EN HJÆLPER? 

For os, er det at være en Hjælper ikke en arbejdstitel man bliver tildelt, men derimod en værdi man besidder. En Hjælper er en person som har lyst til at gøre livet bedre for et andet menneske.
 

Det betyder dog ikke at man skal redde verden, før man kan blive Hjælper. Hjælperen viser sig derimod i de små hverdagsting.
Det kan være at give sit sæde i bussen til en ældre, rejse en cykel op der er væltet, eller tilbyde at løfte en barnevogn ind i et tog. Det er de små ting der kan gøre en stor forskel for et andet menneske.

Hvis du kan nikke genkendelse til dette, og allerede ser dig selv som en Hjælper, så kan dette meget vel være dit kommende studiejob.

?

OM HJÆLPERNE.DK

Hjælperne.dk blev startet i 2015, med en tanke om at give ældre hjælp til hverdagen og samtidig skabe meningsfulde studiejobs. Vores ønske er at de ældre derved kan forblive længere tid i deres eget hjem uden at gå på kompromis med deres levestandard, og de  studerende kan få et studiejob hvor der er plads til at være det man er - nemlig studerende.

Det kan både være praktisk hjælp som rengøring eller havearbejde, men også andre opgaver som for eksempel gåture, indkøb eller it-hjælp.

FORVENTNINGER

Arbejdet hos Hjælperne er fleksibelt da du selv er med til at bestemme dine arbejdsindsats. Det betyder dog også at vi sætter høje forventninger til de Hjælpere der er tilknyttet platformen. 

Som Hjælper vil du have at gøre med primært ældre, hvilket kræver at du både er pålidelig strukturet . Du skal være god til at lytte, og til at sætte dig ind i andres situation og være klar på at yde en ekstra indsats. De ældre har brug for hjælp til forskellige arbejdsopgaver, men vi vil ikke lægge skjul på, at det for mange er rengøringen der kniber. Det ser derfor meget gerne at du ved hvordan man bruger en støvsuger og hvordan man vasker et gulv.

Hvis du kan acceptere dette, så har du meget godt i vente:) 
Til højre kan du se nogle af de ting man får igen som Hjælper.


Ps. Man kan godt blive Hjælper, selvom man ikke er studerende.

BRINGER LIVSGLÆDE

DU BESTEMMER SELV

BLIVER KLOGERE

KR. 130,- PR.TIME

Om du hjælper nogen med at gøre rent eller gå en tur i skoven, så er du med til at give dem en endnu mere livsglæde.

 


Du bestemmer selv hvor mange ældre du ønsker at hjælpe, og dermed også hvor mange timer  du ønsker at

have om måneden.


De ældre har grundet deres alder, en stor livserfaring og som mange af de ældre gerne vil give videre, til den næste generation
 

Du er som Hjælper altid garanteret minimum en time for hver aftale, herefter bliver der afregnet per halve time.

HVEM STÅR BAG HJÆLPERNE?

NIKOLINE

OVERORDNET PROJEKTLEDER 
& HJÆLPER KOORDINATOR


Tlf. 25567230
nikoline@hjaelperne.dk

PROJEKTLEDER

Vi søger i øjeblikket dedikerede personer med skaberkræft, der har lyst og gåpåmod til at viderudvikle Hjælperne. Hvis du er interesseret, så skriv en mail til nikoline@hjaelperne.dk

BAG HJÆLPERNE

PARTNERSKABER &
IT-ANSVARLIG


Tlf. 60605040
sven@hjaelperne.dk

SVEN

DIG?

Har du, efter at havde læst ovenstående igennem, stadig lyst til, at blive en del af Hjælper-teamet? Så tilmeld dig et on-boarding kursus i nærheden af dig her.


Vi står altid klar til at byde nye Hjælpere velkommen!