25 56 72 30

 

Lør-søn Lukket

Man:
Tirs:   
Ons:  
Tor:    
Fre:   

08:30 - 10:30
14:30 - 16:30

14:30 - 16:30
08:30 - 10:30
08:30 - 10:30 

Følg os på facebook

                                     
© 2019 COPYRIGHT HJÆLPERNE.DK                                       FILMBYEN 2, 8000 AARHUS DANMARK                                                          CVR: 36703245

Hjælpere med hjertet, hovedet og hænderne på det rette sted. 

Her kan du møde tre Hjælperne, som både fortæller lidt om hvorfor de
valgte at blive en Hjælper i sin tid, og hvordan det har været indtil nu.

Liselotte - 25 år
Studerer musikvidenskab og religionsvidenskab på AU.

Jeg har erfaring indenfor ældreområdet gennem mit frivillige arbejde hos ÆldreSagen og som afløser i hjemmeplejen. Begge er jobs, der har givet mig en stor livsindsigt gennem kontakten med ældre, og jeg ser det som en samfundspligt, at vi tager os af hinanden i samfundet - især fordi man får så utrolig meget igen. Jeg omgives let ældre, og jeg vil gerne beskæftige mig med et meningsfyldt job ved siden af studiet. Jeg er ansvarlig og pligtopfyldende, og i mit arbejde som frivillig følgeven for en psykisk sårbar kender jeg til at være stabil og ansvarsbevidst.  

Karoline - 24 år
Pt. sabbat år.

"Jeg har været hjælper siden september sidste år, og det har jeg godt nok været glad for! For mig betyder det virkeligt meget at kunne hjælpe andre mennesker, hvor de ikke selv kan, og jeg har virkeligt fundet ud af, at selv de mindste ting kommer tusind gange tilbage i smil og glæde. Jeg har været fast hjælper ved en dame, næsten siden jeg startede, og det har været en fornøjelse at få lov til at komme tæt på et andet menneske på denne måde. Selvom der er en aldersforskel på omkring de 60 år, er vi gået hen og er blevet utrolig gode veninder og taler om stort og småt, når vi ses en gang hver tredje-fjerde uge. Det er altid en kæmpe fornøjelse at hjælpe til hos hende, for hun møder mig altid med et smil, en stor krammer og et ”hej min søde pige!”. Derudover sætter hun bare kæmpe stor pris på alt det, jeg hjælper hende med, fordi der er så stor forskel fra det, og til hvad kommunen tilbyder."

Pernille - 25 år
Studerer molekylærbiologi på AU

Jeg ledte efter et studiejob, som handlede om noget helt andet end det jeg studerede og hvor jeg kunne have noget med mennesker at gøre. Jeg læser på en naturvidenskabelig uddannelse, hvor det er meget teoretisk og meget tid bliver brugt på at læse i bøger. De fleste på studiet har det samme syn på de fleste ting i tilværelsen. Derfor ville det være rart at få et job hvor jeg kunne komme ud og få kontakt med mennesker der måske kunne tilbyde andre syn på tingene, og som har andre prioriteter i livet.